• Ofan Electric Co., Ltd
  Teken Aramli
  OFAN de producten zijn zo betrouwbare, goede kwaliteit, is dit duurzamer High-end product
 • Ofan Electric Co., Ltd
  Koevoet K.y.yap
  OFAN geavanceerd ontwerp, goede supervisie van productie, goed pakket
 • Ofan Electric Co., Ltd
  Andry Andika
  OFAN besteed aandacht aan details, goede duurzame productielijn,
Contactpersoon : Walter Chen
Telefoonnummer : +86-13760806200
WhatsApp : +8613760806200

Aluminium van het de Ventilatorsblad van de EG het Centrifugaal met Verse Luchtsysteem 310mm

Plaats van herkomst China
Merknaam OFAN
Certificering CE ROHS
Modelnummer LD310C-230D3-01
Min. bestelaantal 1
Prijs negotiation
Verpakking Details Eenvoudige verpakking
Betalingscondities BEVESTIGINGSBRIEF, D/A, D/P, T/T
Levering vermogen 10000PCS

Contacteer me voor vrije steekproeven en coupons.

WhatsApp:0086 18588475571

wechatten: 0086 18588475571

Skype: sales10@aixton.com

Als u om het even welke zorg hebt, verstrekken wij de online-Help van 24 uur.

x
Productdetails
Poewrinput 176W Geschatte snelheid 1780RPM
Luchtstroom 2100m ³ /h Nominaal Voltage 220V
De stroom trekt 1.3A frequentie 50/60HZ
Hoog licht

industriële centrifugaalventilator

,

centrifugaalventilators en ventilators

Laat een bericht achter
Productomschrijving

 

Aluminium van het de Ventilatorsblad van de EG het Centrifugaal met Verse Luchtsysteem 310mm

 

Controleopties
Om de motor te controleren nauwkeurig en efficiënt moet de geïntegreerde elektronika de motorsnelheid onophoudelijk controleren en de controleinput aanpassen. Door dit schakelschema van externe bronnen ter beschikking te stellen is het mogelijk om de eenvoudige opties van de snelheidscontrole te verstrekken. Afhankelijk van het motortype, om het even welke sensor die een 0-10V/PWM kan verstrekken of input 4-20mA direct kan worden verbonden om gesloten lijncontrole voor temperatuur, druk te verstrekken of de parameter te meten u verkiest om. Geen behoefte om zich over gelijkstroom-levering voor de sensoren ook niet ongerust te maken, wordt dit verstrekt door een andere verbinding op de motor. In feite, sluit eenvoudig een potentiometer aan en u hebt oneindig veranderlijke snelheidscontrole. Geen triacs, geen frequentieomschakelaars en geen het jammeren lawaai! Een motor van de EG onder snelheidscontrole is vrijwel stil.

 

Type

Frequentie

(Herz)

Luchtstroom

(m ³ /h)

Geschatte Snelheid

(T/min)

De stroom trekt

(a)

Poewrinput

(w)

LD310C-230D3-01 50/60 2100 1780 1.3 176

 

   

De GL-Reeksen van de Gammaeg centrifugaaldak opgezette uitlaatventilators nemen het recentste overzicht, energie op - de motortechnologie van de besparingseg.
Zij kenmerken geïntegreerde oneindig veranderlijke snelheidscontrole en elimineren de behoefte aan externe VSDs, de huidige overbelasting en bescherming van de motorfase.
De compacte en lage Reeks van de EG van de profielgl Gamma is een eenvoudig „gebruiksklaar“ systeem geen dat de middeleninstallateurs nodig hebben om zich controle programing kennis gespecialiseerd te hebben.
De aanpassing van sensoren kan gemakkelijk worden verbonden om de omringende voorwaarden in een ruimte te controleren en realtime te verstrekken terugkoppelt aan de ventilator. De microprocessor aan boord van de ventilator kan de snelheid aanpassen en daarom het ventilatietarief moduleren om de specifieke vereisten van het gebied aan te passen.
Zij zijn geschikt voor geleide verticale uitlaattoepassingen, omvatten verwijderbare windband die gemakkelijke toegang voor het schoonmaken en onderhoud verleent, en zijn beschikbaar in 315, 355, 450, 560 en 630mm ventilatorgrootte.

 

Momenteel, zijn allebei in binnen- en buitenland, de asventilator van de EG wijd gebruikt op diverse gebieden, vooral ventilatie, grote airconditioning en koeling. De compacte structuur en de ononderbroken controleerbaarheid van de centrifugaalventilator van de EG zijn in volledig spel aan lucht overhandigend eenheden, computermodules, communicatiesystemen, schone ruimtesystemen, dakventilators geweest, huismachine automobiel en spoortechnologie

 

Extra Functies
Constante druk: Gebruikt samen met een druksensor, handhaaft de ventilator dezelfde druk bij variërende luchtstroom (ideaal voor geleide toepassingen). Werkt met voorwaartse gebogen centrifugaalventilators zonder druksensor en met achteruit gebogen gemotoriseerde drijvende kracht met Beschikbare druksensor (op Ecofit-ventilators).

 

1. Bent u een fabriek of een handelsmaatschappij?

Wij zijn een fabriek die zich in motor van de opbrengs de externe rotor ongeveer 10 jaar specialiseerde. Wij keuren OEM of ODM goed

 

2. Kunnen wij een steekproef voor het testen kopen?

Zeker, wordt u verwelkomd om een steekproef vóór massaorde te kopen.

 

 

Aluminium van het de Ventilatorsblad van de EG het Centrifugaal met Verse Luchtsysteem 310mm 0