Ondernemingsuitbreiding: OFAN Electric verhuist naar bloeiende Foshan

September 13, 2023
Laatste bedrijfsnieuws over Ondernemingsuitbreiding: OFAN Electric verhuist naar bloeiende Foshan

[Foshan, Guangdong] [2023-9-13]

In een opwindende ontwikkeling heeft OFAN Electric, een toonaangevende vernieuwer in de HVAC-sector, officieel aangekondigd haar verhuizing naar de bloeiende stad Foshan.Deze strategische stap is het resultaat van de aanhoudende groei en expansie van het bedrijf in de loop der jaren..

OFAN Electric is een belangrijke speler in de HVAC-sector, bekend om zijn EC-ventilator.de opstelling van de Europese Unie.

De CEO van het bedrijf gaf commentaar op de verhuizing en zei: "Onze groei is opmerkelijk geweest en deze verhuizing naar Foshan markeert het begin van een spannend nieuw hoofdstuk voor ons.Foshan's levendige zakelijke omgeving, strategische ligging en sterke industriële basis maken het de perfecte plek voor onze verdere expansie".

Foshan, bekend om zijn economische vitaliteit en robuuste infrastructuur, biedt een ideale achtergrond voor de ambitieuze groeiplannen van OFAN Electric.De verhuizing zal naar verwachting de toegang van het bedrijf tot geschoolde arbeidskrachten vergroten., superieure logistiek, en een breder klantenbestand.

Belangrijkste hoogtepunten van de verhuizing zijn:

State-of-the-art faciliteit: OFAN Electric heeft geïnvesteerd in een geavanceerde productiefaciliteit die is uitgerust met geavanceerde technologie om de hoogste kwaliteits- en efficiëntiestandaarden te waarborgen.

Werkgelegenheid scheppen: de verhuizing zal leiden tot een aanzienlijke toename van de werkgelegenheid en zal bijdragen aan de lokale economie en gemeenschap.

Verbeterde toeleveringsketen: De nabijheid van leveranciers en transporthubs in Foshan zal de toeleveringsketen van OFAN Electric stroomlijnen, de levertijden verkorten en de dienstverlening verbeteren.

Verbintenis tot uitmuntendheid: OFAN Electric blijft toegewijd aan het behoud van zijn reputatie voor uitmuntendheid, innovatie en klanttevredenheid, zelfs nu het deze opwindende nieuwe fase van ontwikkeling ingaat.

De officiële verhuizing is gepland voor 7 juli, en OFAN Electric uitbreidt een hartelijke uitnodiging aan haar partners, belanghebbenden,en de gemeenschap om mee te vieren deze belangrijke gelegenheidDeze stap is een bewijs van de toewijding van het bedrijf aan groei, innovatie en zijn toewijding aan het leveren van uitzonderlijke producten / diensten aan zijn gewaardeerde klanten.

Terwijl OFAN Electric zich vestigt in haar nieuwe thuis in Foshan, kijkt het bedrijf ernaar uit om verder te slagen en bij te dragen aan de economische welvaart van de regio.