• Ofan Electric Co., Ltd
  Teken Aramli
  OFAN de producten zijn zo betrouwbare, goede kwaliteit, is dit duurzamer High-end product
 • Ofan Electric Co., Ltd
  Koevoet K.y.yap
  OFAN geavanceerd ontwerp, goede supervisie van productie, goed pakket
 • Ofan Electric Co., Ltd
  Andry Andika
  OFAN besteed aandacht aan details, goede duurzame productielijn,
Contactpersoon : Walter Chen
Telefoonnummer : +86-13760806200
WhatsApp : +8613760806200

HVAC-de industrie 175mm de Centrifugaalventilators die van de EG ffu PA66 filtreren

Plaats van herkomst China
Merknaam OFAN
Certificering CE CCC
Modelnummer LD175N-230D3-00
Min. bestelaantal 1
Prijs USD1-100 PCS
Verpakking Details 45*45*24
Levertijd 5-10 het werkdagen
Betalingscondities BEVESTIGINGSBRIEF, D/A, D/P, T/T
Levering vermogen 10000PCS15days

Contacteer me voor vrije steekproeven en coupons.

WhatsApp:0086 18588475571

wechatten: 0086 18588475571

Skype: sales10@aixton.com

Als u om het even welke zorg hebt, verstrekken wij de online-Help van 24 uur.

x
Productdetails
Type LD175N-230D3-00 Nominaal Voltage 230v
Snelheid 3650RPM Machtsinput 82W
De stroom trekt 0.65A Luchtstroom 660m ³ /h
Hoog licht

industriële centrifugaalventilator

,

centrifugaalventilators en ventilators

Laat een bericht achter
Productomschrijving

 

Ventilatie van de ventilatorspa66 133mm 175mm eshaust van de EG van het verse luchtsysteem de centrifugaal

 

 

Type

Nomualvoltage

(VAC)

Frequentie

(Herz)

Snelheid

(t/min)

Machtsinput

(w)

Curreng trekt

(a)

Geluid pressurelevel

(dB)

Perm.amb.temp
LD175N-230D3-00 230 50/60 3650 82 0,65 52

-20~+60

 

 

 

1. De EG is gemakkelijk

 

Permanente magneetmotoren die op de elektriciteit van (DC) van de hoogspanningsgelijkstroom met gebouwd in AC aan gelijkstroom-omzetting lopen die hen toestaan om direct van enige fase of leidingenlevering in werking te stellen in drie stadia. Er zijn verscheidene leveranciers van dergelijke motoren

 

2. Wat zo speciaal is over een ventilator van de EG?

 

2.1 de fans van de EG worden over het algemeen erkend zoals zijnd het recentste ding in de bewegingstechnologie van de energie efficiënte lucht, maar wat een ventilator is van de EG en wat het zo speciaal maakt?

Hoewel OFAN, de marktleider in de technologie van de EG, een bedrijf van China is, de EG niets heeft met de Gemeenschap van Azië te doen! In dit geval, is de tribunes van de EG voor elektronisch Commutated wat fundamenteel betekent het een ventilator met een brushless gelijkstroom-motor

 

 

3. Controleopties

 

Om de motor te controleren nauwkeurig en efficiënt moet de geïntegreerde elektronika de motorsnelheid onophoudelijk controleren en de controleinput aanpassen. Door dit schakelschema van externe bronnen ter beschikking te stellen is het mogelijk om de eenvoudige opties van de snelheidscontrole te verstrekken. Afhankelijk van het motortype, om het even welke sensor die een 0-10V/PWM kan verstrekken of input 4-20mA direct kan worden verbonden om gesloten lijncontrole voor temperatuur, druk te verstrekken of de parameter te meten u verkiest om. Geen behoefte om zich over gelijkstroom-levering voor de sensoren ook niet ongerust te maken, wordt dit verstrekt door een andere verbinding op de motor. In feite, sluit eenvoudig een potentiometer aan en u hebt oneindig veranderlijke snelheidscontrole. Geen triacs, geen frequentieomschakelaars en geen het jammeren lawaai! Een motor van de EG onder snelheidscontrole is vrijwel stil.

 

 

4. Hoe beïnvloedt dit energierendement?

 

Het verdubbelen van de snelheid van een motor verhoogt zijn machtsinput met een factor van 8 zodat is het zeer verkwistend om een ventilator sneller in werking te stellen dan wordt vereist. Als u de ventilatorsnelheid kunt maken om de vraag aan te passen, het potentieel voor energie - de besparing is reusachtig. Zelfs wanneer vergeleken bij on/off verrichting, is de de snelheidsmodulatie van de EG efficiënter.

De ventilators van de EG kunnen ook tot het verhogen van de algemene efficiency van een toepassing bijdragen. In een koelsysteem die bijvoorbeeld, de constante van de koelmiddelendruk eerder dan het hebben houden neemt het toe en valt aangezien de fans inschakelen en weg gevonden om de lading op de compressor te verminderen resulterend in nog grotere energie - besparing

 

 

5. Voordelen van de technologie van GreenTech de EG

 

5.1 enorme energie - besparingen van 30% gemiddeld

5.2 toekomstig-bewijs en klaar voor ErP2015

5.3 tntelligent elektronika voor talrijke controlefuncties

5.4 hardware en software uit één enkele bron

5.5 gemakkelijke 1:1vervanging van AC technologie aan de technologie van GreenTech de EG

5.6 kan (wegens breed ingevoerd voltage) wereldwijd worden gebruikt

5.7 meer dan 10 jaar van ervaring op het gebied van de technologie van de EG

    5.8 GreenTech als ten uitvoer gelegd aankoopvoorstel

 

 

6. Zes redenen die tot ons de ideale partner maken: 

 

6.1 onze systemendeskundigheid. Als deskundigen in geavanceerde motortechnologie, elektronika en aërodynamica, verstrekken wij systeemoplossingen uit één enkele bron.

6.2 onze geest van uitvinding. Onze 60 ingenieurs en technici zullen een oplossing ontwikkelen die precies uw behoeften past.

6.3 ons lood in technologie. Onze technologie van OFAN de EG bepaalt over de hele wereld normen. En ons lood is uw concurrentievoordeel.

6,4 Nabijheid aan onze klanten. Op 20 verkoopkantoren wereldwijd.

6.5 onze norm van kwaliteit. Onze kwaliteitsbewaking is niet compromitterend, bij elke stap in elk proces.

    6.6 onze duurzame benadering. Wij veronderstellen verantwoordelijkheid met onze energy-saving producten, milieuvriendelijke processen, en sociale verplichting

 

 

7. AC de motoren worden ontworpen om op een bepaald punt op hun prestatieskromme te werken die met hun piekefficiency samenvalt. Één van beide partij van dit werkende punt, de efficiency kan aanzienlijk teruglopen. De motoren van de EG hebben anderzijds een bijna vlakke efficiencykromme die betrekkelijk weinig over de snelheidswaaier, een waaier varieert die niet door synchrone snelheden of zo vatbaar voor voltageschommelingen zoals een AC motor wordt beperkt. Dit maakt de ventilator van de EG flexibeler in termen van het kunnen hetzelfde product gebruiken om de prestatie-eisen van verschillende toepassingen aan te passen terwijl nog het profiteren van verhoogde efficiency.

 

8.The de beschikbare waaier van AC de ventilators van de inputeg breidt alle tijd uit. Er zijn as en centrifugaalventilators, voorwaartse gebogen en achterwaartse gebogen, enige inham en dubbele toegang, enige fase en in drie stadia en zij zijn vaak direct verwisselbaar met hun AC equivalenten. De EG biedt het OEM meer dan enkel energierendement aan. Het is een kans om nieuwe technologie en functionaliteit aan hun producten te brengen. Met steeds grotere vraag naar energie efficiënte systemen, wanneer het over ventilator gebaseerde producten komt, is er geen reden voor fabrikanten om geen in hun portefeuille te hebben.

 

HVAC-de industrie 175mm de Centrifugaalventilators die van de EG ffu PA66 filtreren 0