• Ofan Electric Co., Ltd
  Teken Aramli
  OFAN de producten zijn zo betrouwbare, goede kwaliteit, is dit duurzamer High-end product
 • Ofan Electric Co., Ltd
  Koevoet K.y.yap
  OFAN geavanceerd ontwerp, goede supervisie van productie, goed pakket
 • Ofan Electric Co., Ltd
  Andry Andika
  OFAN besteed aandacht aan details, goede duurzame productielijn,
Contactpersoon : Walter Chen
Telefoonnummer : +86-13760806200
WhatsApp : +8613760806200

Achterwaartse Gebogen de Motorventilator van de EG/Centrifugaal de Ventilator Hoog Volume van de Uitlaatventilator

Plaats van herkomst China
Merknaam OFAN
Certificering CE
Modelnummer LD133N-230D3-00
Min. bestelaantal 1
Prijs negotiation
Verpakking Details 22*22*15
Levering vermogen 100000

Contacteer me voor vrije steekproeven en coupons.

WhatsApp:0086 18588475571

wechatten: 0086 18588475571

Skype: sales10@aixton.com

Als u om het even welke zorg hebt, verstrekken wij de online-Help van 24 uur.

x
Productdetails
Type Centrifugaalventilator Modelnummer LD1330N-230D3-00
Luchtvolume 380m3/h Motor De motor van de EG
macht 53w Snelheid 4500rpm
Hoog licht

commutated elektronisch ventilator

,

de ventilator van de uitlaatventilatie

Laat een bericht achter
Productomschrijving

Van de de inputeg van de EG gelijkstroom centrifugaal de uitlaatventilator

 

De Motor en de Ventilator van OFAN zijn een het vastelandsfabrikant van China en van de EG technologie raadplegend bedrijf die een uitgebreide waaier de motoren van van de EG (elektronisch Commutated) aanbieden, ventilators en oplossingen, die in zich het recentste ontwikkelen, productie en technisch materiaal met diepgaande processen & procedures investeren. Onze hoofdproducten zijn de ventilators van de EG, met inbegrip van de asventilators van de EG, de centrifugaalventilators van de EG en de ventilators van de EG. Wij doen zowel AC als het huidige type van gelijkstroom. En de Motor van de EG is de kerntechnologie van onze producten.

De Motoren van Eletronicallycommutated (de Motoren van de EG) ook als Brushless gelijkstroom-Motoren (BLDC) worden bekend zijn synchrone elektrische die motoren door direct-current elektriciteit (van gelijkstroom worden aangedreven) en het hebben van elektronische commutatiesystemen, eerder dan mechanische commutatoren en borstels die. Huidig-aan-torsie en de voltage-aan-snelheid verhoudingen van BLDC-motoren zijn lineair.

PBM-de ventilators worden wijd gebruikt op vele gebieden. Bijvoorbeeld, asventilator voor telecommunicatie, achteruit gebogen centrifugaalventilator voor luchtruilmiddel, (gealigneerde buisventilator) hydroponic producten en FFU, voorwaartse gebogen centrifugaalventilator voor luchtzuiveringsinstallatie en airconditioning, ventilator voor keuken.

 

Bedrijfinleiding
Opgezet in 2003 met een vierkant van 16.000 meters fabrieks, is Elektrisch Co. van Guangzhou Ofan, Ltd manufactory gespecialiseerd in etc. het produceren van externe rotormotor, centrifugaalventilator, asventilator, cirkelbuisventilator. Met de verdiensten van hoog rendement, sterke wind, verschijning met geringe geluidssterkte en mooie, worden alle producten wijd gebruikt in het koelen van apparaten, ventilatietoestel en lucht-koelende harder. Wij hebben een sterke R&D-afdeling om betere producten onophoudelijk te ontwikkelen en wij hebben opeenvolgend de certificaten van ISO2000, CCC, van Ce en ROHS-verkregen.

Met het doel „door technologie te leiden, baserend op kwaliteit en de versterkende tevredenheid van klanten“, heeft OFAN tot de maximumwaarde voor cliënten door bij kwaliteit, technologie en de dienst te centreren geleid. De superieure technologiesterkte, het geavanceerde het testen materiaal, het perfecte kwaliteitsbeheersysteem, de uitstekende kwaliteit en de hoge concurrerende prijs laten wijd onze ventilatorsverkoop aan Verenigde Staten, de EU toe, Midden-Oosten en enz.

De hoge concurrerende prijs, superieure kwaliteit en het best na de verkoopdienst wint over de hele wereld ons een zeer goede reputatie van en wij verheugen ons op uw samenwerking voor onze wederzijdse voordelen.
Achterwaartse Gebogen de Motorventilator van de EG/Centrifugaal de Ventilator Hoog Volume van de Uitlaatventilator 0

 

Achterwaartse Gebogen de Motorventilator van de EG/Centrifugaal de Ventilator Hoog Volume van de Uitlaatventilator 1Achterwaartse Gebogen de Motorventilator van de EG/Centrifugaal de Ventilator Hoog Volume van de Uitlaatventilator 2Achterwaartse Gebogen de Motorventilator van de EG/Centrifugaal de Ventilator Hoog Volume van de Uitlaatventilator 3Achterwaartse Gebogen de Motorventilator van de EG/Centrifugaal de Ventilator Hoog Volume van de Uitlaatventilator 4